sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Romanian League





Romanian League este o liga deschisa tuturor care doresc sa isi dovedeasca calitatile de manager a unei echipe de fotbal pe www.xperteleven.com

Considerăm Xpert Eleven ca fiind un joc social pe care oricine il poate juca. Este simplu de jucat, dar dificil de aprofundat.

Romanian League este una dintre miile de ligi xpert private fiind infiintata la data de 24 august 2007 si cu un viitor promitator inainte.

Siteul ligii este www.romanianleague.ro , acolo vei gasii informatiile necesare pentru a te inscrie in liga.

Click pe banner pentru a te redirectiona pe site.


Fie ca cel mai bun manager sa castige!

marți, 11 noiembrie 2008

Unde vedem GSPtv pe internet





O intrebare des intalnita pe internet este: "Unde putem vedea GSPtv pe internet". Tinand cont ca nu toti romanii au cablu TV prin RDS sau altele care transmit acest post am decis sa postez cateva linkuri prin care voi cititorii sa puteti urmari meciurile din Liga 1 live pe internet prin intermediul unor stream-uri TV.

Pentru inceput vreau sa mentionez ca browserul folosit este Internet Explorer, oricare altul nu va functiona si trebuie instalat programul Sopcast TV-U View TV plugin 4.9 de pe adresa http://files.filefront.com/Tv+U+View+Plugin+49exe/;12171210;/fileinfo.html


Linkuri unde puteti vedea GSPtv:

http://www.romanianleague.ro/GSPTV.htm plus multe alte canale romanesti si straine Recomandat!
http://cool-tv.net/ plus multe alte canale romanesti si straine
http://freetv.ucoz.com/
www.fanfotbal.net/gsptvlive.html
http://www.webdessign.net/gsptv.html
http://rai-tv.info/gsptv.php
http://tvonline.isfree.org/gsptv-live/
http://www.gsptv-live.com/

Vizionare placuta!

miercuri, 5 noiembrie 2008

Vrei sa castigi bani pe internet? Nimic mai simplu, urmareste indicatiile!





Te intrebi cum poti cistiga bani pe net ?


Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate.Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut sau are un magazin virtual , apeleaza la firme de publicitate online . Acestea sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova produsele respectivului magazin. Din cistigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile respectivelor firme de publicitate .

Ce ai de facut ?

In principal citesti e-mailuri , navighezi pe internet pe anumite site-uri , dai click pe link-uri publicitare , te inscrii la companii de publicitate , raspunzi la diferite intrebari , te joci , iti postezi link-urile sau fisierele , etc... ... si pentru toate astea esti platit.

Din aceste activitati nu vei ajunge milionar peste noapte , dar sunt niste bani in plus si nu cred ca ti-ar strica $500-$1000 in buzunar ( nu te gindii ca peste o saptamina ii ai!!... mai pune si tu osu' la treaba ) , mai ales ca nu trebuie sa platesti nimic si tot ce ai de pierdut e timpul pe care oricum il pierdeai in fata calculatorului ...Hai , sa-i dam drumul....

Prima oara trebuie sa faci contul in care se vor vira banii, care poate fi prin AlertPay (http://www.alertpay.com/) sau prin PayPal (http://www.paypal.com/).

Dupa ce ai creat contul te poti inscrie pe siteurile care te paltesc pentru a vizita link-urile acestora.

Clik pe bannere pentru a te inscrie





Instant payout! Suma minima pentru a scoate bani este de 2$ RECOMANDAT


Instant payout! Suma minima pentru a scoate banii este 2$ RECOMANDAT



Suma minima pentru a scoate banii este de 2 euro!!! RECOMANDATClickFantasy.Net - Euro PTC - Click, View, Earn Money!

Suma minima pentru a scoate bani este de 10$
AriaPTC.com


Suma minima pentru a scoate banii este de 5$
PersianPTC.com


Mult succes!!!