miercuri, 5 noiembrie 2008

Vrei sa castigi bani pe internet? Nimic mai simplu, urmareste indicatiile!





Te intrebi cum poti cistiga bani pe net ?


Internetul este folosit in mare parte pentru publicitate.Daca cineva are un site si vrea sa-l faca cunoscut sau are un magazin virtual , apeleaza la firme de publicitate online . Acestea sunt platite pentru a face cunoscut respectivul site sau pentru a promova produsele respectivului magazin. Din cistigurile lor o parte revine celor care s-au inscris pe site-urile respectivelor firme de publicitate .

Ce ai de facut ?

In principal citesti e-mailuri , navighezi pe internet pe anumite site-uri , dai click pe link-uri publicitare , te inscrii la companii de publicitate , raspunzi la diferite intrebari , te joci , iti postezi link-urile sau fisierele , etc... ... si pentru toate astea esti platit.

Din aceste activitati nu vei ajunge milionar peste noapte , dar sunt niste bani in plus si nu cred ca ti-ar strica $500-$1000 in buzunar ( nu te gindii ca peste o saptamina ii ai!!... mai pune si tu osu' la treaba ) , mai ales ca nu trebuie sa platesti nimic si tot ce ai de pierdut e timpul pe care oricum il pierdeai in fata calculatorului ...Hai , sa-i dam drumul....

Prima oara trebuie sa faci contul in care se vor vira banii, care poate fi prin AlertPay (http://www.alertpay.com/) sau prin PayPal (http://www.paypal.com/).

Dupa ce ai creat contul te poti inscrie pe siteurile care te paltesc pentru a vizita link-urile acestora.

Clik pe bannere pentru a te inscrie





Instant payout! Suma minima pentru a scoate bani este de 2$ RECOMANDAT


Instant payout! Suma minima pentru a scoate banii este 2$ RECOMANDAT



Suma minima pentru a scoate banii este de 2 euro!!! RECOMANDATClickFantasy.Net - Euro PTC - Click, View, Earn Money!

Suma minima pentru a scoate bani este de 10$
AriaPTC.com


Suma minima pentru a scoate banii este de 5$
PersianPTC.com


Mult succes!!!

3 comentarii:

Rechinu spunea...

mah fratzica dai si tu la mine sa fi referal ? am gasit inca 1 fain ?

Anonim spunea...

Nu e usor sa faci bani online.

Cel mai elegant este prin programele de afiliere

Cornel M spunea...

Sunt multe modalitati de a face bani pe Internet. Important e sa te axezi pe ceva si sa stii precis ce ai de facut. Multi vor sa le pice din cer, fara munca. Doar creatia si munca iti aduc bani! Asistenta IT online GRATUITA