joi, 15 ianuarie 2009

Harta vizitatorilor





marți, 13 ianuarie 2009

Cum sa observi persoanele de pe Yahoo ce stau pe invizibil.

Intotdeauna ai fost curios cine sta pe invizibil? Nu este foarte frumos sa incalci intimitatea prietenilor tai si sa îi spionezi. Daca ei vor sa stea pe invizibil, probabil au un motiv mai mult sau mai putin întemeiat. Însa daca tii neaparat sa vezi cine se ascunde de tine,ai doua posibilitati:

1. Unele site-uri pot sa iti arate daca acea persoana sta pe invizibil, daca este online sau offline si avatarul acesteia. Unele dintre aceste site-uri:

http://www.invisibleyahoo.ro/ RECOMANDAT!
http://www.yahoo-status.com/
http://www.invisible-scanner.com/
http://www.yahooscan.net/
http://www.invizibil.fanyahoo.ro/
http://yahooscan.s8.ro/
http://invisible.yahooscan.eu/

Sper ca ajung :P

De departe cel mai bun scanner online este http://www.invisibleyahoo.ro/ Singurul detector 100% REAL care nu afiseaza busy! Doua servere independente si uptime 100%! In plus organizeaza lunar concursuri cu premii in bani in care orice blogger are sansa de a castiga daca promoveaza yahooscanner-ul preferat. Link concurs.
Acest scanner este testat de catre mine si alti prieteni si suntem foarte multumiti de calitatea si exactitatea sa. De pe invisibleyahoo.ro puteti descarca avatarul persoanei scanate sau puteti vizita profilul de HI5 daca este cazul.

2. Exista unele program in care iti adaugi id-ul, preiei contactele tale si iti arata cine este online si cine nu.
Unul dintre aceste programe este Buddy Check